Skrevet av: SSK (Mariam med en strålende tredjeplass fra helgens stevne), 28-10-2018

Flotte resultater av Sarpsborg sine kunstløpjenter i norgescupen

Her ble det en sterk 3 plass til Mariam og en flott 5 plass til Anna i klassen Cups u/12 og flotte løp ble levert av alle jentene våre som deltok i helgens stevne.

I helgen den 21-22. oktober arrangerte Oslo Idrettslag Skøyter norgescup i Jordal Ungdomshall, med hele 98 små og store påmeldte utøvere. Det ble konkurrert i klassene oppvisning, cubs u/12, debs gutter, springs o/13 gutter, junior, junior A, senior og senior A.

I tillegg ble det gjennomført fine løp i oppvisningsklassen av Tomin, Karina, Tiril og Heid. Christiane leverte også et fint løp i Basic på lørdagen, og her ble resultatet en flott 21 plass.

Sarpsborg Skøyteklubb sine utøvere har nå hatt flere sterke resultater i starten av sesongen og dette lover meget godt for resten av den kommende sesongen. Vi gleder oss masse til å følge disse flotte og flinke jentene vider fremover.