Skrevet av: SSK, 07-01-2018

Stevne januar 2018

Nasjonalt stevne ble gjennomført i helgen 6-7/1 og ble nok en gang en suksess. Både sportslig og administrativt. Styret takker alle som deltok, enten på isen eller på dugnad.

Resultatene ble som følger for våre løpere:

Cubs jenter u/12 år:

Celin endte på en meget sterk 5. plass  i sitt første konkurranse. Her ble løperne fra Asker skøyteklubb for sterke, de tok alle de tre første plassene. Mariam endte på en 14. plass i sin første konkurranse. Anna Isabelle endte på 19 plass. Flott innsats av alle jentene, styret gratulerer.

I klassen Cubs jenter o/12 år vant Celina! Dina endte på en 21. plass, mens Emma endte på 24. plass. Flott insats av jentene. Vi gratulerer.

I klassen Springs jenter u/13 år endte Celine på en meget sterk 2. plass. Emma Linnea endte på en 10 plass. Flott innsats av begge jentene. Vi gratulerer.

I Springs o/13 år tok Linnea en meget flott 3. plass. Aminda endte på 11. plass og Helene på en 13 plass av 25 deltakere.

I oppvisningsklassen deltok Tiril, Tomine, Heid, Karina og Isabella. Alle jentene gjorde en meget flott innsats.

IMG_8187

Fra venstre: Emma, Mariam, Dina, Heid, Anna Isabelle, Tomine, Karina, Isabella, Tiril og Celin. Celina var ikke til stede når bildet ble tatt.