Dugnader


Dugnader er en viktig inntektskilde for SSK og vi håper at samtlige medlemmer er positive til å bidra til beste for klubben vår. Har du innspill på aktuelle dugnader kan du kontakte vår dugnadsansvarlig:

Kristine Olavesen Tlf.: 92464729

Kakelotteri Våren 2019

1. vakt skal være rigget klar på det aktuelle stedet mellom kl. 10.00 og kl. 10.30 og vakta varer til kl. 14.00.
2. vakt varer fra kl. 14.00 - kl. 18.00. Den kan være ferdig rigget ned kl. 18.00.

Dere må gjerne bytte dere imellom, men det er viktig at dere gir beskjed om evt. bytter.

Den som har 1. vakta skal hente bord og utstyr i lokalet til SSK OG hente kaker hos Jenseg. Det skal være 6 kaker og 4 gavekort. (Det blir gitt beskjed fra gang til gang om det faktisk skal kjøpes gavekort eller ikke, da det hender vi har igjen fra forrige ukes lotteri). Denne ordningen følger vi til det blir gitt annen beskjed. Adresse for henting av kaker:

Kirkebygata 33, 1721 Sarpsborg

Utstyret får dere av Kristine, eller en annen i styret lørdag morgen, evt. fredag ettermiddag, alt etter hva som passer best. Dette hentes i lokalet. De to flotte "rollups" skal stå på hver side av bordet, der det er klart og tydelig hvem som selger lodd. De er enkle å montere. Er det spm., ring, eller spør Kristine når dere henter utstyret. Det som skal hentes i lokalet er lodd, bøtter, 2 stoler, bord, pengeskrin m. veksel, lapper med informasjon om grasrotandel som kan deles ut, lapper med informasjon om skøyteskolen, plakater og "rollups". Alt vil være gjort i stand og satt fram. Sistevakta må ta ansvaret for at alt kommer tilbake til lokalet i Sparta igjen. Det vil alltid være en tilstede fra styret for å levere ut og ta imot, så sant det ikke er gitt annen beskjed. Er det kaker til overs når salget er over, kan de selges for kr. 100. Dette gjelder IKKE gavekortene!

Dugnadens «skikk og bruk»:
Vær positiv og blid, si «Hei» gjerne spør med jevne mellomrom om forbipasserende vil kjøpe lodd av SSK! Ikke vær en aggressiv selger, det tjener vi ikke på i lengden, men vær oppreist og ha øyekontakt.


Om man skal sitte med en avis eller på telefon skal dette gjøres på en diskre måte.
By på deg selv og vær på tilbudsfronten, ser du barn i passende alder, gi ut flyer for skøyteskolen og snakk varmt om vår idrett!

Grasrotkuponger skal ligge fremme ved hvert bøttelodd, spør gjerne om kundene vil registrere oss som grasrotmottager.

På kakelodd og julemessen kan det være en fordel om barna er med. Gjerne med klubbjakke på! Husk at du representerer Sarpsborg Skøyteklubb. Slik de husker deg vil de huske oss neste gang vi spør om vi kan jobbe dugnad for samme oppdragsgiver.

Klubbens vaffelrøre

Når vi skal lage vaffelrøre til stevner mm i klubbens regi, er det viktig at alle bruker samme oppskrift for best mulig resultat. Oppskriften gir 6 liter røre.

    10 stk egg
    600 g sukker
    600 g margarin
    2 l H-melk
    1 l kulturmelk
    2 ts bakepulver
    2 ss vaniljesukker
    2 kg hvetemel

INFO

Grasrot 5