Skrevet av: SSK, 28-03-2015

Vel gjennomført Kretsmesterskap

SSK stilte med løpere på start i 4 ulike klasser og vi tok også kretsmestertittelen i alle klassene der vi hadde løpere på start.

KM_2015_1

Mia Schrøder Røstad, Mathea Johansson, Victoria-Therese Bjune, Mathilda Arntzen, Emma Rønnevig Larsen og Christiane Krogfoss konkurrerer i klassen for Cubs som utviklet seg til en skikkelig thriller hvor det skilte svært lite mellom løperne.

KM_2015_7

Mia Schrøder Røstad gikk et flott løp med to dobbelthopp og to axler og tok kretsmestertittelen med ganske stor margin. Våre andre cubser plasserte seg som følger: Victoria-Therese ble nr 6, Mathea nr 12, Christiane nr 15, Mathilda nr 22 og Emma nr 26.

KM_2015_11

Victoria Grandahl formelig gnistret på isen og hun satte ny personlig rekord med 5 poeng, mens Juliane Åsberg tok sølvmedaljen i novice jenter.

KM_2015_4

Liam Saunders Solbjerg tok gullet i novice gutt og Malin Elisabeth Normann tok juniorgullet.

KM_2015_8

Når kretsmesterskapet var avsluttet, gikk våre oppvisningsløpere sine løp med dommervurdering og Aminda Lunde, Helene Aikio Beitmann og Celine Mikalsen var godt fornøyd for de gikk gode løp og satte personlige rekorder i stevnet.

Vi er stolte av alle løpere som deltok i KM!